Delar av biljettpriset går till välgörenhet

Vi i JCI Sundsvall har bestämt oss för att ta upp kampen mot malaria. Malaria är speciellt förödande i Afrika, där den är den ledande dödsorsaken för barn. Varje sekund insjuknar 10 nya personer i malaria. Var 45:e sekund dör ett barn i Afrika på grund av en malariainfektion.

I år kommer vi därför att skänka 50 kr per såld biljett till NothinButNets. Genom att köpa en biljett, eller ett partnerpaket som ger 500 kr till NothinButNets, är du också med i kampen mot malaria.

NothingButNets är ett insamlingsprojekt som leds av FN. Projektet syftar till att öka medvetenheten och finansiering för att bekämpa malaria, en stor del av pengarna går till att köpa in myggnät. Tillsammans med andra JCI föreningar runt om i världen har vi gått med i kampen mot malaria.

Köp en biljett till Sundsvall Business Awards 2011, och var med och rädda barn från malaria genom att skänk pengar till NothingButNets. Vi hoppas att vi genom detta kan sätta Sundsvall på världskartan och samtidigt öka chanserna för oss i JCI Sundsvall att hamna på topplistan över de kammare som samlat in mest pengar i världen.

Läs mer om NothingButNets på deras hemsida, www.nothingbutnets.net