SBA 2011 kliver ut i rampljuset

Sedan en tid tillbaka är arbetet med Sundsvall Business Awards 2011 igång. Redan nu vill vi att du bokar in torsdagen den 15 september 2011, datumet för årets stora gala. Håll också utkik under våren då både partnerpaket och biljetter kommer att börja säljas. För att vara garanterad en sittplats under galan kan ett partnerpaket vara lösningen. Förra året var det ett stort tryck på biljetterna och det blev fullsatt, redan 3 veckor innan galan. Vårt tips är att vara ute i god tid för att vara säker på att inte missa årets SBA. Du kan snart boka både partnerpaket och köpa biljetter.

Vi kommer under våren och sommaren att presentera en hel del nytt. Som du kanske sett har vår hemsida fått ett upplyft och vi kommer att arbeta mycket med just denna blogg under året. I år har vi valt att ta större plats i de sociala medierna. Denna blogg är en del i detta och självklart finns vi också på Facebook. Vi vill självklart att du tar del av all information vi släpper där också. Adressen är www.facebook.com/businessawards

Vi vill med denna blogg kunna delge er vårt arbete med SBA 2011. Ni kommer på denna blogg att få följa vårt arbete under våren och sommaren ända fram till dess att galan är igång. Du kommer under våren att få möta våra prisvärdar, de nominerade till alla priser samt tidigare vinnare här på bloggen. Vill du inte missa något ber vi dig kika in med jämna mellanrum.

Följ oss i arbetet mot årets stora gala!