Arbetet löper på i snabbt tempo

Det kan tyckas långt till 15 september och Sundsvall Business Awards 2011. Många anser nog att det finns gott om tid, inte ens påsken har ju kommit för att passera.

Sanningen är dock den att tiden börjar rinna på ganska snabbt. Påsken står inför dörren, med den kommer sedan Kristihimmelfärd och vi är då inne i juni. Midsommar kommer inte långt efter och vi börjar så småningom gå på semester en efter en. När vi hittar tillbaka till våra arbetsplatser efter semestern är det inte alls långt kvar till den stundande festen och årets stora gala.

Vi i projektledningen jobbar på och förbereder så mycket vi kan. Varannan vecka träffas vi för att stämma av hur arbetet flyter på. Dessa lunchträffar ger otroligt mycket energi till gruppen.

Årets prisvärdar är klara och partnerpaketen är igång och säljs för fullt. I skrivande stund har vi 12 partner klara, du hittar dem här, vi försöker uppdatera så fort vi kan. Har du inte köpt ett partnerpaket ännu tycker vi att det är hög tid att du gör det.

Nyligen öppnade vi upp så att det går att nominera till alla priser via vår hemsida. Vi och våra prisvärdar är glada om ni hjälper till med nomineringarna. Med hjälp av era ögon kommer vi att hitta alla guldkorn som finns i Sundsvalls näringsliv.

Under våren kommer vi att arrangera två luncher, en för våra prisvärdar samt en lunch med förra årets vinnare av Framtidens ledare.

Som sagt, vi jobbar på för fullt och hoppas att du ser fram emot den 15 september lika mycket som vi gör. För du kommer väl med oss på galan?