Prisvärd: JCI Sundsvall

Vi går vidare i ordningen med att presentera alla prisvärdar på Sundsvall Business Awards. Turen har nu gått vidare till JCI Sundsvall som delar ut Framtidens ledare på galan.

Berätta kort om er organisation.
Junior Chamber International (JCI) är en internationell organisation för intresserade av ledarskap, entreprenörskap och personlig utveckling i åldern 18-40 år. Vi är en ideell organisation som inte styrs av vinstintresse. Vi utgår ifrån att allt är möjligt och att man alltid kan bli bättre. Det är med den inställningen JCI har lyckats etablera sig så starkt världen över.

JCI Sundsvall arbetar årligen med den berömda och välbesökta näringslivsgalan – Sundsvall Business Awards.

Varför är ni med som prisvärd på Sundsvall Business Awards?
Då vi står som arrangör av Sundsvall Business Awards är det för oss en självklarhet att få dela ut vårt pris under galan.

Vad delar ni ut för pris på Sundsvall Business Awards?
Vi delar ut priset Framtidens Ledare. Vinnaren av priset går sedan vidare till en nationell final året efter och kan sedan därifrån kvalificera sig till den internationella finalen.

Vilka är kriterierna för det priset?
Framtidens Ledare tilldelas en person som är mellan 18-40 år och är antingen yrkesverksam eller verksam som ledare i offentligsektor, närings- eller föreningsliv (exempelvis en politiker eller en idrottsledare). En nominering ges till en person som visat ett start intresse för ledarskapsfrågor och vars värderingar och handlande visar på kvaliteter som vi vill ha i framtidens ledarskap. Ledord: ansvarstagande, ideell, humanitär, framgångsrik och gör avtryck inom sitt område, entreprenöriell, målinriktad, inspirerande, lyhörd.

Vad ser ni fram emot på årets gala?
Vi ser fram emot att få mingla med Sundsvalls näringsliv!