Nu kan du boka ditt partnerpaket för SBA 2013!

Den uppskattade näringslivsgalan Sundsvall Business Awards anordnas för elfte året i rad. Som arrangör står åter igen den ideella föreningen JCI Sundsvall. I fjol gästades galan av näst intill 800 personer och 12 välförtjänta priser delades ut.

Som partner har du ett unikt tillfälle att samla kunder och medarbetare till en trevlig kväll i näringslivets tecken. Genom ett partnerpaket garanteras ni platser på galan och stöttar näringslivet. Du missar väl inte årets gala?

Sundsvall Business Awards 2013 går av stapeln torsdagen den 19 september. Galan erbjuder en helkväll med förmingel, trerätters middag, prisutdelningar, underhållning samt en härlig efterfest med liveband.

Partnerpaket Guld:

  • 8 biljetter
  • Företagets logotyp på galans hemsida
  • Företagets logotyp i galaprogrammet
  • Exponering via projektor på galan
  • 1 st roll-up i anslutning till galalokalen

Pris: 13 700 exkl. moms

Partnerpaket Silver:

  • 4 biljetter
  • Företagsnamn på galans hemsida
  • Företagets logotyp i galaprogrammet
  • 1 st roll-up i anslutning till galalokalen

Pris: 6 000 exkl. moms

Vill du synas mer på galan? Fråga efter våra övriga paketerbjudanden!

Kontakta oss:
Sara Lodin: 0706-56 06 06
Christopher Henberg: 0767-22 47 01