Måndagen den 12 augusti släpper vi lösa biljetter

Sundsvall Business Awards har under dess elva levnadsår kommit att bli något av en självklarhet för företagare i Sundsvall. Intresset har gjort det svårt att få tag i biljetter utan att köpa partnerpaket. Med anledning av det släpps den 12 augusti ett större antal biljetter för styckvis försäljning.

– Vi har lyssnat till företagarna i Sundsvall och önskat göra det än mer möjligt för mindre företag och privatpersoner att få ta del av festligheterna. Biljettrycket har varit så stort under tidigare år att nästan alla biljetter blivit bokade i olika partnerpaket, säger projektledare Sara Persson.

Länken till biljettförsäljningen kommer att finnas här på hemsidan på måndag morgon (vid 7-tiden). Priset är 1100 kronor exklusive moms och betalning sker med kontokort.

Välkomna på årets gala!