Nominerade till priset Årets Entreprenör

Årets Entreprenör 2013 delas ut av Handelskammaren Mittsverige för Stiftelsen Gustav Fröbergs Fond för Näringslivets Främjande. Priset delas ut till en person som utvecklat handel och mindre industri i Sundsvall.

Priset ”Årets Entreprenör” har tagits fram av Stiftelsen Gustaf Fröbergs Fond för Näringslivets Främjande, vars ändamål är att främja landets näringsliv, särskilt genom att ekonomiskt stödja hantverk, handel och mindre industri i Sundsvall. Fonden förvaltas av Handelskammaren Mittsverige tillsammans med Sundsvalls kommun, Företagarna och Svensk Handel.

Nominerad 1: Patrik Hansson

Datacraft

”Med stor kunskap och lång erfarenhet inom den ständigt växande dataspelbranschen har Patrik hittat nya utvecklingsmöjligheter inom IT-området. Patrik är grundare av bl.a. Datacraft och Corncrow”

Nominerad 2: Mattias O’Nils

OnTop Measurement

”I kombinationen av entreprenörskap, innovation och kommersialisering – där hittar vi Mattias O’Nils, professor inom elektronik vid Mittuniversitetet. Mattias har den eftertraktade förmågan att nyttiggöra resultat utanför universitetsdörren och detta visar han bland annat i företaget OnTop Measurement”

Nominerad 3: Ulrika Westin

Quality Hotel Sundsvall

”En hotelldirektör som kombinerar entreprenörskap med ett brinnande intresse för medarbetare och försäljning. Ulrika har ambitionen att lyfta Quality Hotel till symbolen för ett gott värdskap i Sundsvall”