Nominerade till priset Årets Unga Ledare

Årets Unga Ledare delas ut till en ung person som visat ett starkt intresse för ledarskapsfrågor och vars värderingar och handlande visar på kvaliteter som vi vill ha i framtidens ledarskap. Några ledord på vägen: ansvarstagande, entreprenöriell, inspirerande, målinriktad, lyhörd. Prisvärd är JCI (Junior Chamber International), Sundsvall.

Nominerad 1: André Hellström

Mploy rekrytering

”André Hellström har genom sitt innovativa arbetssätt revolutionerat bemanningsbranschen. Med hjälp av sociala medier lyckas han göra rekryteringar i världsklass. Trots en mycket kort tid på marknaden kan hans företag skylta med kunder som Spotify”

Nominerad 2: Robin Stålebring

Stålebring Golf Academy

”Robin Stålebring är killen som har förvandlat sin passion till ett företag. Redan i tidig ålder tog han beslutet att satsa på golfen, tack vare sin beslutsamhet, sin affärsskicklighet och stora optimism har han uppfyllt sin barndomsdröm och är idag en stor inspiration och förbild för unga entreprenörer”

Nominerad 3: Kennedy Katende

Katende mind and body

”Genom ett hårt, långsiktigt och målmedvetet arbete har Kennedy Katende säkrat platsen som en av Sundsvalls största OS-stjärnor. Kennedy hittade tidigt till boxningsringen och har nu genom sitt företag även öppnat möjligheten för andra att leva ett aktivt och hälsosamt liv”

Om prisvärden

JCI är det främst globala nätverket för unga engagerade människor. Det är vi i JCI Sundsvall som arrangerar Sundsvall Business Awards. Vi är en del av den internationella och ideella organisation Junior Chamber International och finns till för unga människor som är intresserad av personlig utveckling, ledarskap, entreprenörskap och samhällsengagemang.