Hedern Fastigheter AB – ny scenpartner!

Den magiska dagen, 25 september, närmar sig med stormsteg. Det är också därför vi nu, med stor glädje och stolthet, kan presentera en ny viktig kugge i vårt SBA-bygge. Vi välkomnar Hedern Fastigheter AB in i vår galafamilj som vår fjärde och sista scenpartner.
– Sundsvall Business Awards är en självklar plats att synas på om man vill nå ut till många företag och branscher samtidigt, säger Pernilla Åhlin förvaltnings- och marknadsansvarig på Hedern Fastigheter AB. En lansering av vårt nya namn under en av Sundsvalls näringslivs absoluta höjdpunkter på året kan inte bli bättre!
– Vi ser därför mycket fram emot en fantastisk kväll, där vi också ökar och stärker medvetenheten för vårt nya varumärke – Hedern Fastigheter AB, avslutar en laddad Pernilla.

 

Hedern