Bland det roligaste jag varit med om!

Vi ställde några korta frågor inför årets gala till förra årets pristagare – Henrik Björklund på Ocab.

Henrik-Björklund-mindre   Henrik-Björklund-mindre1

 1. Hej Henrik! Nu är du årets företagare i två veckor till innan stafettpinnen lämnas över till någon annan. Berätta hur var det att vinna pris som Årets företagare?
  – (skratt) Ja det är ju sant, så är det ju. Yrkesmässigt kan jag säga att det är bland det roligaste jag har varit med om faktiskt, minns Henrik. En sådan glädje!
 1. Tycker du att du har märkt av er utmärkelse som Året företagare under året som gått?
  – Ja det tycker jag. Det är många som uppmärksammat oss, både gratulerat under galan så klart, men också en hel del efteråt. Det har varit en bra marknadsföring, både personligt och för företaget. Över tid känns det som om det har stor betydelse för oss, medger Henrik.
 1. Vad var din upplevelse av Sundsvall Business Awards 2013?
  – Jag har varit på galan tidigare och kan säga att det är en otroligt trevlig tillställning för företagare i Sundsvall. Många glada och trevliga människor, och intressanta möten. En sådan glad och positiv tillställning.
  – I fjol, kan jag erkänna att jag faktiskt var lite spänd och nervös under första delen av galan, ler Henrik. Jag hade varit nominerad tidigare men inte vunnit och nu ville jag verkligen vinna! Och få göra det – det var en häftig känsla.
 1. Några roliga minnen från galan?
  – Det måste vara känslan när jag, efter att ha varit uppe och tagit emot priset, går tillbaka mot vårt bord och ser mina glada och upprymda medarbetare. Det var härligt att få dela det här priset med dem!
  – En bonus var att vi hade bokat in en kick-off med Ocab dagen efter, innan vi visste att galan var denna dag och innan vi visste att vi var nominerade. Det blev en mycket lyckad kick-off med en riktigt bra stämning kan jag säga! Väldigt bra tajming!
 1. Ska du gå på galan i år?
  – Absolut, det ska vi. Det ser vi fram emot och det ska bli roligt. Jag kommer dock inte vara lika nervös i år, skrattar Henrik.
 1. Avslutningsvis, har du några tips eller råd till årets nominerade inför galakvällen?
  – Tipset är att verkligen njuta av uppmärksamheten och att det finns andra som tycker att du gör något viktigt! Skit i jantelagen!

Tack för att vi fick prata lite med dig Henrik Björklund. Vi hoppas du ska få en lika trevlig kväll även detta år och hälsar dig varmt välkommen till Södra Berget den 25 september kl.17:00.