Grant Thornton satsar på årets mingel


Ta chansen att mingla med andra entreprenörer och knyta nya affärskontakter när vår mingelpartner Grant Thornton bjuder in till förmingel. Årets förmingel kommer vara något extra och sätta stämningen på topp inför resten av galakvällen.

gt_esko_1141_litenHallå där, Esko Ruusila på Grant Thornton, som är ny mingelpartner till SBA!

Varför har ni valt att vara mingelpartner till Sundsvall Business Awards?
Grant Thorntons vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige så självklart är vi med som partner på Sundsvalls stora företagsgala!

Vad gör ett bra mingel? Kan du avslöja något om årets mingel på SBA?
Ett bra mingel är en mix av människor och möten. I år kommer minglet att lyfta en nivå och vara mer ”gala” än tidigare. Vi kommer även att erbjuda alla entreprenörer som besöker minglet en timmes fri rådgivning av en certifierad affärsrådgivare. Rådgivningen kommer inte ske på minglet kan tilläggas, utan vi bokar in ett möte. Kontakta oss så berättar vi mer!

Årets tema är ”det oväntade mötet”. Har du någon egen erfarenhet av ett oväntat möte?
Ja, massor! Ett härligt minne är från 2008 när jag efter 30 minuters trevligt samtal frågar det finska grabbgänget vad de jobbar med och får svaret att de spelar ”lite” hockey. Efter ytterligare en stund insåg jag att det var den fantastiska finnkedjan från Timrå IK. Svårt att känna igen dem utan deras utrustning och utanför deras naturliga hemmamiljö.

Har ni varit med på galan tidigare?
Ja, men det är första året som mingelpartner. Vi har tidigare år varit guldpartner.

Berätta lite kort om hur ni arbetar för att era kunder ska bli mer framgångsrika?
Som Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag brinner Grant Thorntons medarbetare för att hjälpa företag och entreprenörer att växa och utvecklas. Vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning när det kommer till ekonomihantering och rådgivning. Vi arbetar digitalt och kan erbjuda seminarium och kurser inom exempelvis styrelsefrågor eller hållbarhet.

Vad har ni för planer för er verksamhet i Sundsvall?
Vi är inne i en spännande fas i byråns förändringsresa där vi i Sundsvall haft en fantastisk tillväxt. Vi kommer fortsatt att ha fokus på tillväxt och med arbetet för att bli Sveriges bästa arbetsgivare.

Vad ser ni mest fram emot under kvällen?
Vi hoppas på en rolig gala med mycket skratt och bra stämning. Vi ser verkligen fram emot att se vilka som vinner bland alla nominerade!