Ge barn en extra guldkant

I samarbete med Barnens Guldkant har vi i år en insamling till förmån för barn i Sundsvall som lever med begränsade ekonomiska resurser. Insamlingen är i full gång och pågår till och med 30 september.

Spana in våra olika paket i webbshopen på www.businessawards.se/charity eller swisha valfri summa till 1230 133 603.

”Behoven är oändliga. Med hjälp av de pengar som vi får in kan vi göra något för att motverka hopplösheten bland barn som inte har råd att ha en aktiv fritid.”

Anna Lönnborg, ordförande Barnens Guldkant

Pengarna vi samlar in går oavkortat till den verksamhet som Barnens Guldkant bedriver. Föreningen som startade 2012 är politiskt och religiöst oberoende vars syfte är att stötta barn i socialt utsatta situationer. Barnens Guldkant samarbetar i sin tur med Svenska kyrkan som delar ut pengarna i form av olika presentkort.

Presentkorten går ofta till sportutrustning och avgifter till olika idrottsföreningar. Under loven dominerar presentkorten till diverse fritidsaktiviteter som bad och biobesök. Bidragen kan även gå till presenter, så att barnen kan delta på födelsedagskalas.