Vem vill du nominera till årets gala?

Nu har du chansen att föreslå kandidater för priserna:  Årets företagare, Årets miljöpris och Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland. 

Prisvärdarna för dessa kategorier involverar allmänheten för att ta fram kandidater till sina priser. Därefter väljer prisvärden ut tre nominerade, och slutligen korar de vinnaren som får ta emot priset på Sundsvall Business Awards. Passa på att nominera dina favoriter!

Årets företagare

Priset ska gå till en företagare vars företag har sitt säte i Sundsvalls kommun och som kan vara en förebild för andra. Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Årets miljöpris

Miljöpriset går till företag eller organisationer som på eget initiativ satsar på miljöfrågor.

Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland

Priset tilldelas person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till en modern och attraktiv byggbransch i länet. De tre nominerade och vinnaren utses av styrelsen för Sveriges Byggindustriers byggförening i Västernorrland.