Bekanta dig med årets Huvudpartner – GT

Under galan kan du träffa Samuel och andra representanter från vår huvudpartner Grant Thornton som varit huvudpartner från Sundsvall Business Awards i flera år. Vi fick chansen att träffa Samuel Westrin och ställa några frågor.

Vad roligt att Grant Thornton är huvudpartner för SBA igen. Vad symboliserar SBA för er?

Det är jätteroligt att vi får förtroendet att axla partnerskapet för galan, vi är väldigt stolta över att vara just huvudpartner till Sundsvall Business Awards. För oss symboliserar Sundsvall Business Awards gemenskap, engagemang och entreprenörskap.

Ni har varit huvudpartner i flera år nu. Vad är det som gör att ni satsar på att vara huvudpartner för SBA år efter år?

Sundsvall Business Awards är Sundsvalls största företagsgala, och det är en självklarhet för oss att vara där för att träffa och fira de entreprenörer och företag som nomineras och prisas.

Vilka tjänster erbjuder Grant Thornton galagästerna och företag i Sundsvall?

Tillsammans stöttar vi entreprenörer och tillväxtbolag med hållbar tillväxt genom tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi på Grant Thornton är 1 400 medarbetare och finns i hela landet – från Malmö i söder till Kiruna i norr. Detta ger oss de bästa förutsättningarna för att hjälpa våra kunder på deras tillväxtresa.

På vilket sätt stärker samarbetet med SBA er lokala närvaro i Sundsvall?

Det korta svaret är att vi kommer närmare entreprenörerna i Sundsvall. SBA ger oss utrymme att både berätta mer om vad vi gör och vad vi kan hjälpa entreprenörer och företag med, men även entreprenörerna får utrymme att berätta om sina verksamheter och hur de ser på framtiden. Vi tycker att det rimmar bra med vår vision ”Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden”.

Hur peppad är ni för årets gala? Ni kommer ju vara ett helt gäng som deltar.

Vi är riktigt laddade. SBA är en höjdpunkt under hösten och vi hoppas att alla andra är lika taggade för galan som vi är!

Läs mer om GT på deras hemsida