Inloggning och information!

Hej!

Du har registrerats som kontaktperson för biljettutskick till Sundsvall Business Awards. Om detta inte stämmer så ber vi dig att omgående kontakta oss via e-post: biljetter@businessawards.se


1. Skicka ut dina biljetter

Här kommer den information du behöver för att skicka biljetter till de gäster du bjuder in. Du skickar biljetterna genom att logga in på https://www.businessawards.se

Vi är tacksamma om du registrerar dina gäster så snart som möjligt, bland annat för att undvika att samma person får flera biljetter från olika håll. Specialmat kan uppdateras på biljetterna fram till den 13 september.

När du loggat in kan du registrera gästerna, och e-biljetter skickas då ut till dem via e-post. Man kan antingen skriva ut sin e-biljett på papper och ta med sig det till galan, eller anteckna och ta med sig biljettnumret.

[inloggning]

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Annika Edin på biljetter@businessawards.se.


2. Köp biljetter till Sundsvall Business Lunch

Som uppladdning inför Sundsvall Business Awards bjuder vi in till en inspirerande lunch med mingel, prisutdelningar och intressanta föredrag.

I år delas priserna Årets Entreprenör och Årets UF-företagare ut på lunchen! Vi får även lyssna till Cathrine Danin och Henrik Lundmark som talar om Sveriges och Sundsvalls utveckling, från globala trender till lokal handelsutveckling.

Sundsvall Business Lunch äger rum dagen före galan, alltså den 20 september. Missa inte ett ypperligt tillfälle att nätverka och ha det trevligt – och varför inte bjuda med några kollegor eller kunder? Mer information och biljettbeställning finns på hemsidan!


3. Förbeställ egna drinkar till mingel och efterfest

Ni kan förbeställa bland annat drinkar, till både mingel och efterfesten. Detta gör ni direkt till Södra berget, senast den 15 september. Här finns priser och mer information: Visa förbeställningsinfo


Vi ses på Sundsvall Business Awards – varmt välkomna!

Sundsvalls Juniorhandelskammare
https://www.businessawards.se