Inför galan 2012

Välkommen till Sundsvall Business Awards 2012!

Imorgon är det dags för årets fest för Sundsvallsregionens näringsliv! Du får detta brev eftersom du har en biljett till årets gala. Nedan finns viktig information som vi ber dig ta del av innan galan!

Din biljett
Ta med dig antingen en utskrift av din biljett, eller biljettnumret. Om du har frågor om din biljett, kontakta i första hand den som köpt biljetten åt dig. Det viktigaste är att den som köpt din biljett har koll på vilka han/hon har bjudit. Ditt biljettnummer är _biljettnummer_. Du kan ladda ner e-biljetten i PDF-format för utskrift, på denna adress:

https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?_visningstoken_

Klädkod: Kavaj.

I år börjar vi tidigare!
Festen börjar klockan 17.00 i år. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid!

Hitta ditt bord…
När du anländer får du ett programblad, som även innehåller en deltagarlista. Sök upp ditt namn och vilket bort du ska sitta vid. Titta sedan på någon av bordkartorna som finns uppsatta på väggarna, så att du i god tid vet var ditt bord är någonstans. På så sätt slipper vi onödiga köer.

…och stanna på efterfesten!
När galan är slut fortsätter festen flera timmar till! För att undvika för mycket trängsel finns det två barer. Vår DJ kommer att hålla stämningen på topp – missa inte det!

Om du får förhinder
Det är som vanligt stort intresse för Sundsvall Business Awards, och vi har har sedan länge haft en växande kölista. Om du skulle få förhinder att komma på galan är det därför viktigt att du direkt kontaktar den som gav dig biljetten (alternativt, om du köpte biljetten själv, meddelar angelica.westrin@businessawards.se). På så sätt kan vi låta någon annan få din plats.

Busstransport
En kostnadsfri buss avgår från Turistbyrån, Stora torget klockan 16.30.

Kika på alla nominerade
I centrum för torsdagskvällen är ändå alla de som nominerats till något av de 12 priserna. Titta gärna närmare på alla intressanta personer och företag i förväg. Adressen till listan över nominerade är:

https://www.businessawards.se/2012/09/samtliga-nominerade-presenterade/

Twittra om Sundsvall Business Awards!
Säg vad du tycker och heja på dina favoritnominerade på #sundsvallba

Följ SBA på Facebook!
Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer, och berätta om vad som är på gång inför nästa års SBA. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad om SBA är att gilla vår Facebook-sida:

http://www.facebook.com/businessawards

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!

 

JCI Sundsvall
https://www.businessawards.se