Inför galan 2013

Välkommen till Sundsvall Business Awards 2013!

På torsdag är det dags för årets fest för Sundsvallsregionens näringsliv! Du får detta brev eftersom du har en biljett till årets gala. Nedan finns viktig information som vi ber dig ta del av innan galan!

Din biljett
Ta med dig antingen en utskrift av din biljett, eller biljettnumret. Om du har frågor om din biljett, kontakta i första hand den som köpt biljetten åt dig. Det viktigaste är att den som köpt din biljett har koll på vilka han/hon har bjudit. Ditt biljettnummer är _biljettnummer_. Du kan ladda ner e-biljetten i PDF-format för utskrift, på denna adress:

https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?_visningstoken_

Klädkod
Sundsvalls Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna att herrarna befinner sig i spannet mellan mörk kostym och smoking. Ni damer bär med fördel något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning.

Kom i god tid!
Festen börjar klockan 17.00. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid!

Busstransport till och från galan
En kostnadsfri buss avgår 16.40 från Stora torget. Den går tillbaka från Södra berget när efterfesten börjar lida mot sitt slut vid 01.45.

Hitta ditt bord…
När du anländer får du ett programblad, som även innehåller en deltagarlista. Sök upp ditt namn och vilket bort du ska sitta vid. Titta sedan på någon av bordskartorna som finns uppsatta på väggarna, så att du i god tid vet var ditt bord är någonstans. På så sätt slipper vi onödiga köer.

…och stanna på efterfesten!
När galan är slut fortsätter festen flera timmar till! För att undvika för mycket trängsel finns det två barer. Vår DJ kommer att hålla stämningen på topp – missa inte det!

Om du får förhinder
Det är som vanligt stort intresse för Sundsvall Business Awards, och vi har har sedan länge haft en växande kölista. Om du skulle få förhinder att komma på galan är det därför viktigt att du direkt kontaktar den som gav dig biljetten (alternativt, om du köpte biljetten själv, meddelar elin.runsvik@businessawards.se). På så sätt kan vi låta någon annan få din plats.

Twittra och Instagramma om Sundsvall Business Awards!
Säg vad du tycker och heja på dina favoritnominerade på #sba13

Följ SBA på Facebook!
Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer, och berätta om vad som är på gång inför nästa års SBA. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad om SBA är att gilla vår Facebook-sida:

http://www.facebook.com/businessawards

Performancekonst och auktion med ett gott syfte
Under årets Sundsvall Business Awards kommer vi att få ta del av konstnärinnan Wejdan Derkys performancekonst. Wejdan är en kurdisk konstnär med en konstexamen från universitetet i Damaskus. Under galan kommer konstverket som växer fram att auktioneras ut till högstbjudande. Pengarna går till de kurdiska barnen från Syrien i ett flyktingläger i Irak. Hoppas du vill vara med och göra en god gärning, och samtidigt få med dig ett konstverk som blir ett oförglömligt minne av SBA 2013! Mer information finns här!

Har du frågor?
Vill du komma i kontakt med någon av oss som jobbar med galan, hittar du rätt kontaktuppgifter här:
https://www.businessawards.se/kontakt/

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!

 

JCI Sundsvall
https://www.businessawards.se