Inför galan 2014

Välkommen till Sundsvall Business Awards 2014!

På torsdag är det dags för årets fest för Sundsvallsregionens näringsliv! Du får detta brev eftersom du har en biljett till årets gala. Nedan finns viktig information som vi ber dig ta del av innan galan!

I år börjar minglet redan vid lunch!
För första gången bjuder vi in till en lunch innan galan! Inspirerande talare, näringslivsmingel och god mat står på programmet. Missa inte uppladdningen inför galakvällen – och varför inte ta med några kollegor eller kompisar? Lunchen inklusive föreläsningar pågår 11.30-13.00. Det finns fortfarande platser kvar, så anmäl dig nu!

Din biljett
Ta med dig antingen en utskrift av din biljett, eller biljettnumret. Om du har frågor om din biljett, kontakta i första hand den som köpt biljetten åt dig. Det viktigaste är att den som köpt din biljett har koll på vilka han/hon har bjudit. Ditt biljettnummer är _biljettnummer_. Du kan ladda ner e-biljetten i PDF-format för utskrift, på denna adress:

https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?_visningstoken_

Klädkod
Sundsvalls Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna att herrarna befinner sig i spannet mellan mörk kostym och smoking. Ni damer bär med fördel något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning.

Kom i god tid!
Festen börjar klockan 17.00. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid!

Busstransport till och från galan
En kostnadsfri buss avgår 16.40 från Stora torget (vid behov går den två gånger). Den går tillbaka från Södra berget när efterfesten börjar lida mot sitt slut vid 01.45.

Hitta ditt bord…
När du anländer får du ett programblad, som även innehåller en deltagarlista. Sök upp ditt namn och vilket bort du ska sitta vid. Titta sedan på någon av bordskartorna som finns uppsatta på väggarna, så att du i god tid vet var ditt bord är någonstans. På så sätt slipper vi onödiga köer.

…och stanna på efterfesten!
När galan är slut fortsätter festen flera timmar till! För att undvika för mycket trängsel finns det två barer. Storbandet High Coast Jazz Orchestra, vår loungepianist och sångerska samt vår dj kommer hålla stämningen på topp – missa inte det!

Om du får förhinder
Det är som vanligt stort intresse för Sundsvall Business Awards, och vi har har sedan länge haft en växande kölista. Om du skulle få förhinder att komma på galan är det därför viktigt att du direkt kontaktar den som gav dig biljetten (alternativt, om du köpte biljetten själv, meddelar elin.runsvik@businessawards.se). På så sätt kan vi låta någon annan få din plats.

Twittra och Instagramma om Sundsvall Business Awards!
Säg vad du tycker och heja på dina favoritnominerade på #sba14

Följ SBA på Facebook!
Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer, och berätta om vad som är på gång inför nästa års SBA. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad om SBA är att gilla vår Facebook-sida:

http://www.facebook.com/businessawards

Har du frågor?
Vill du komma i kontakt med någon av oss som jobbar med galan, hittar du rätt kontaktuppgifter här:
https://www.businessawards.se/kontakt/

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!

 

JCI Sundsvall
https://www.businessawards.se