Inför galan 2015

Välkommen till Sundsvall Business Awards 2015!

På torsdag är det dags för årets fest för Sundsvallsregionens näringsliv! Du får detta brev eftersom du har en biljett till årets gala. Nedan finns viktig information som vi ber dig ta del av innan galan!

Din biljett
Ta med dig antingen en utskrift av din biljett, eller biljettnumret. Om du har frågor om din biljett, kontakta i första hand den som köpt biljetten åt dig. Det viktigaste är att den som köpt din biljett har koll på vilka han/hon har bjudit. Ditt biljettnummer är _biljettnummer_. Du kan ladda ner e-biljetten i PDF-format för utskrift, på denna adress:

https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?_visningstoken_

Klädkod
Sundsvalls Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna att herrarna befinner sig i spannet mellan mörk kostym och smoking. Ni damer bär med fördel något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning.

Kom i god tid!
Festen börjar klockan 17.00. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid!

Busstransport till och från galan
En kostnadsfri buss avgår 16.30 och 16.50 från Stora torget.

Hitta ditt bord…
När du anländer får du ett programblad, som även innehåller en deltagarlista och en bordskarta. Sök upp ditt namn och var ditt bord är. På så sätt slipper vi onödiga köer.

…och stanna på efterfesten!
När galan är slut fortsätter festen flera timmar till! För att undvika för mycket trängsel finns det två barer. Vår DJ kommer att hålla stämningen på topp – missa inte det!

Missa inte årets konstauktion!
Under årets gala kommer vi att genomföra en konstauktion, där du som gäst kan vara med och buda på fyra olika konstverk. Överskottet går till FN:s flyktingorgan UNHCR. Budgivningen kommer att ske live under kvällen och kommer att uppdateras på storbildsskärmarna.

Så fundera i förväg på om ni behöver ett konstverk, privat eller till företaget – kanske på kontoret, i receptionen eller i personalmatsalen?

De tre färdiga konstverken kommer att visas upp på Sundsvall Business Lunch några timmar innan galan. Självklart finns konstverken även att titta närmare på under själva galan.

Se alla konstverk och mer information om konstnärerna här:

https://www.businessawards.se/2015/09/konstauktion-till-stod-for-fns-flyktingorgan/


Twittra och Instagramma om Sundsvall Business Awards!
Säg vad du tycker och heja på dina favoritnominerade på #sba15

Följ SBA på Facebook!
Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer, och berätta om vad som är på gång inför nästa års SBA. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad om SBA är att gilla vår Facebook-sida:

http://www.facebook.com/businessawards

Har du frågor?
Vill du komma i kontakt med någon av oss som jobbar med galan, hittar du rätt kontaktuppgifter här:
https://www.businessawards.se/kontakt/

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!

Sundsvalls Juniorhandelskammare
https://www.businessawards.se