Inför galan 2016

Välkommen till Sundsvall Business Awards 2016!

Om en vecka det dags för årets fest för Sundsvallsregionens näringsliv! Du får detta brev eftersom du har en biljett till årets gala. Nedan finns viktig information som vi ber dig ta del av innan galan!

Din biljett
Ta med dig antingen en utskrift av din biljett, eller biljettnumret. Du kan även spara biljetten i din mobil eller ha biljettmailet (eller detta brev) lätt åtkomligt. Om du har frågor om din biljett, kontakta i första hand den som köpt biljetten åt dig. Ditt biljettnummer är _biljettnummer_. Du kan ladda ner e-biljetten i PDF-format för utskrift, på denna adress:

https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?_visningstoken_

Vi fortsätter med uppskattade Sundsvall Business Lunch!
I samarbete med våra huvudpartners Swedbank och Diös, bjuder vi åter in till en inspirerande lunch med mingel och föreläsningar! Årets huvudnummer är Andreaz Strömgren, nytillträdd kommunchef i Timrå, och Katarina Lindblad-Gidlund, professor i informatik vid Mittuniversitetet. De ska båda ge spännande perspektiv på galans tema ”det oväntade mötet”. Du kan fortfarande köpa biljetter till dig och dina kollegor! All information om lunchen

Klädkod
Sundsvalls Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna att herrarna befinner sig i spannet mellan mörk kostym och smoking. Ni damer bär med fördel något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning.

Kom i god tid!
Festen börjar klockan 17.00. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid!

Busstransport till och från galan
En kostnadsfri buss avgår 16.20 och 16.40 från Stora torget.

Nyheter på årets mingel!
Årets tema är alltså ”det oväntade mötet”. Minglet är förstås en utmärkt plats för nya oväntade möten, så ta chansen att mingla med andra entreprenörer och knyta nya affärskontakter! I år satsar vi lite extra på minglet, i samarbete med vår nya mingelpartner Grant Thornton (se även detta blogginlägg). Grant Thornton erbjuder även dig som entreprenör en timmes fri rådgivning av en certifierad affärsrådgivare – mer information om detta finns på minglet.

Hitta ditt bord…
När du anländer får du ett programblad, som även innehåller en deltagarlista. Där finns också en bordskarta bifogat. Sök upp ditt bord innan det är dags att sätta sig, så slipper vi onödiga köer.

…och stanna på efterfesten!
När galan är slut fortsätter festen flera timmar till! Vill man ha en lite lugnare stämning under efterfesten så får man det i baren 180 grader, där man kan mingla vidare till lugn pianomusik. Vill man istället röja natten lång så underhåller vara två DJs med en videoshow vid dansgolvet! För att helt undvika köer går det att förbeställa drinkar (se prislista och beställninginformation)

Twittra och Instagramma!
Säg vad du tycker och heja på dina favoritnominerade på #sundsvallbusinessawards

Följ oss i sociala medier
Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer, och berätta om vad som är på gång inför nästa års gala. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad är att gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Instagram under namnet @sundsvallbusinessawards

Vi är själva nominerade till ett pris!
Vår nya visuella identitet är nominerad till Svenska Designpriset! Det var inför förra årets gala som vi gjorde om vår logotyp och grafiska profil i samarbete med Accidens. Tillsammans kämpar vi nu om att kamma hem priset i konkurrens mot mycket större byråer och företag! Därför skulle vi uppskatta om så många som möjligt röstar på oss genom Svenska Designprisets omröstning: (klicka på ”Rösta” under vårt bidrag och sedan ”Gå vidare till nästa steg” överst på sidan). Tankarna bakom den visuella identiteten kan du läsa om i vårt tidigare blogginlägg. Tack och håll tummarna för oss!

Har du frågor?
Vill du komma i kontakt med någon av oss som jobbar med galan, hittar du rätt kontaktuppgifter här:
https://www.businessawards.se/kontakt/

Ett stort tack!
Vi vill också passa på att tacka alla våra partners, som är med och bidrar till att göra galan möjlig år efter år!

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!

Sundsvalls Juniorhandelskammare
https://www.businessawards.se