Inför SBA 2019

Välkommen till Sundsvall Business Awards 2019!

Nu på torsdag är det dags för årets fest för Sundsvallsregionens näringsliv! Du får detta brev eftersom du har en biljett till årets gala. Nedan finns viktig information som vi ber dig ta del av innan galan!

Din biljett
Koppla din biljett till vår SBA-app för att se ditt bordsnummer, gästlistan och aktiviteter under galakvällen.
Om du har frågor om din biljett, kontakta i första hand den som köpt biljetten åt dig.

Ladda ner appen för: App Store eller Android

Kopiera ditt biljett-ID och klistra in det när du kopplar biljetten i appen: [biljettid]

Du kan också ladda ner din e-biljetten och skanna QR-koden:
https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?[biljettid]

Klädkod
Sundsvall Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna att herrarna befinner sig i spannet mellan mörk kostym och smoking. Ni damer bär med fördel något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning.

Kom i god tid!
Festen börjar klockan 17.00. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid. Ta chansen att mingla med andra entreprenörer och knyta nya affärskontakter!

Taxi till och från galan
Gästerna till galan kan boka taxi till fast pris 150 kr Centrum-Södra Berget och Södra Berget-Centrum med Sverigetaxi Sundsvall och Taxikurir Sundsvall . Övriga resor sker till deras avtalstaxa. Bokning sker på 060-199 000 (Sverigetaxi Sundsvall) eller 060-150 000 (Taxikurir Sundsvall) eller via deras appar. Uppe på Södra Berget kommer det också finnas taxivärdar som hjälper till med bokning av taxi.

Hitta ditt bord…
Koppla din biljett till vår SBA-app och du kan redan innan galan se vilket bord du sitter vid – dessutom kan du se dina kommande bordsgrannar! Har du problem att koppla din biljett i appen hjälper vi dig på plats. Sök upp ditt bord innan det är dags att sätta sig, så slipper vi onödiga köer.

…och stanna på efterfesten!
När galan är slut fortsätter festen flera timmar till! Vill man ha en lite lugnare stämning under efterfesten så får man det i baren 180 grader, där man kan mingla vidare till lugnare musik. Vill man istället röja natten lång så underhåller vara DJs oss på dansgolvet!

Twittra och Instagramma!
Säg vad du tycker och heja på dina favoritnominerade på #sundsvallbusinessawards

Följ oss i sociala medier
Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer, och berätta om vad som är på gång inför nästa års gala. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad är att gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Instagram under namnet @sundsvallbusinessawards

Har du frågor?
Vill du komma i kontakt med någon av oss som jobbar med galan, hittar du rätt kontaktuppgifter här:
https://www.businessawards.se/kontakt/

Ett stort tack!
Vi vill också passa på att tacka alla våra partners, som är med och bidrar till att göra galan möjlig år efter år!

  Statens tjänstepensionsverk, SPV  |
  Kommissionären för Aktiebolagsärenden AB  |  Matsson Reklam & Information/Kalabrador  |  Stenstans Trafikskola  |  Trafikverket  |  FLORINA rum och blommor Lindberg & Bergman AB  |  IT-säkerhetsbolaget  |

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!

Juniorhandelskammaren Sundsvall
https://www.businessawards.se