Information till SBA-partners

Hej!

Nu är det knappt två veckor kvar till årets gala! Här kommer viktig information till dig som partner.


1. Skicka ut biljetterna nu!

Om du ännu inte skickat ut biljetterna till dina gäster, vill vi be dig att göra det omgående. Det är viktigt bland annat för att gästerna ska hitta sina namn på bordsplaceringslistan och för att undvika att samma person blir inbjuden av flera partners. Du skickar biljetterna genom att logga in på https://www.businessawards.se

[inloggning]

När du loggat in kan du registrera gästerna, och e-biljetter skickas då ut till dem via e-post. Man kan antingen skriva ut sin e-biljett på papper och ta med sig det till galan, eller anteckna och ta med sig biljettnumret.

Du kan även ange önskemål om specialkost när du registrerar dina gäster. Detta måste anges senast nu på onsdag den 14 september.

Har du några frågor om dina biljetter är du välkommen att kontakta Paulina Gabrielsson på paulina.gabrielsson@businessawards.se.


2. Missa inte lunchen!

Det finns fortfarande möjlighet att beställa biljetter till Sundsvall Business Lunch. Varför inte bjuda in kunder, samarbetspartners eller anställda till en lunch med både mingel och inspiration? Hela programmet finns presenterat på webben:

https://www.businessawards.se/lunch/

På vår webb kan du köpa biljetter med kontokort. Om du vill beställa fler biljetter och få kostnaden fakturerad, kontakta christopher.henberg@businessawards.se.


3. Beställ drinkar

Som partner kan du som vanligt välja att beställa extra välkomstdrinkar till dina gäster, som serveras på minglet. I år kan man även beställa drinkar till efterfesten, som serveras i restaurangen 180. Det är ett bra sätt att slippa köer och trängsel, samt samla era gäster efter galans slut. Detta hanteras helt och hållet av Södra berget, så beställningar och eventuella frågor om detta kan du ta direkt med Ulrika Lundin, på telefon 060-67 10 19 eller e-post ulrika@sodraberget.com


Välkommen till Sundsvall Business Awards!

Sundsvalls Juniorhandelskammare
https://www.businessawards.se