Inloggning och information 2019

Hej!

Du har registrerats som kontaktperson för biljettutskick till Sundsvall Business Awards. Om detta inte stämmer så ber vi dig att omgående kontakta oss via e-post: guest@businessawards.se


1. Skicka ut dina biljetter så snart som möjligt

Här kommer den information du behöver för att skicka biljetter till de gäster du bjuder in.

Vi är tacksamma om du registrerar dina gäster så snart som möjligt, bland annat för att undvika att samma person får flera biljetter från olika håll. Observera att önskemål om specialkost ska uppdateras på biljetterna senast den 12 september.

Du skickar biljetterna genom att logga in på www.businessawards.se/kundsidor med följande uppgifter:

[inloggning]

Informera era gäster om vår App

När du loggat in kan du registrera gästerna, och e-biljetter skickas då ut till dem via e-post. Man kan antingen skriva ut sin e-biljett på papper eller med fördel koppla biljetten i vår app – då behövs inte den fysiska biljetten tas med. Instruktioner för att koppla sin biljett medföljer biljetten som mailas ut till gästen.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Pär Jonsson på guest@businessawards.se.


2. Köp biljetter till Sundsvall Business Lunch

Som uppladdning inför Sundsvall Business Awards bjuder vi in till en inspirerande lunch med mingel, prisutdelningar och intressanta föredrag.

I år delas priserna Årets Entreprenör och Framtidsstipendiet ut på lunchen! Vi får även lyssna till Erika Svensson som pratar om hållbarhet. Vad är egentligen problemet och framförallt; hur bidrar du till att rädda världen och samtidigt stärka er verksamhet?

Sundsvall Business Lunch äger rum en vecka innan galan, alltså den 12 september, i Stadshusets spegelsal. Missa inte ett ypperligt tillfälle att nätverka och ha det trevligt – och varför inte bjuda med några kollegor eller kunder? Mer information och biljettbeställning finns på hemsidan!


3. Förbeställ egna drinkar till mingel och efterfest

Ni kan förbeställa bland annat drinkar, till både mingel och efterfesten. Detta gör ni direkt till Södra berget, senast den 12 september. Här finns priser och mer information: Visa förbeställningsinfo


Vi ses på Sundsvall Business Awards – varmt välkomna!

Juniorhandelskammaren Sundsvall
www.businessawards.se