Inloggning och information 2022

Hej! Du har registrerats som kontaktperson för ett partnerpaket till Sundsvall Business Awards. Om detta inte stämmer så ber vi dig att omgående kontakta oss via e-post: partner@businessawards.se

Skicka ut dina biljetter så snart som möjligt

Du skickar biljetterna elektroniskt till de gäster du vill bjuda in genom att logga in på www.businessawards.se/kundsidor med uppgifterna nedan.

[inloggning]

Vi är tacksamma om du registrerar dina gäster så snart som möjligt, bland annat för att undvika att samma person får flera biljetter från olika håll. Observera att önskemål om specialkost ska uppdateras på biljetterna senast den 9 september.

 

Efterfest med loungekoncept – boka din plats

Efter galans slut fortsätter festen med Södra Bergets nya loungekoncept där bordsservering av dryck och snacks erbjuds istället för barhäng. Det nya konceptet innebär att du behöver ha ett förbokat bord för att joina efterfesten. Väl där kan du mingla bland de andra gästerna, skaka loss på dansgolvet eller hänga vid ditt bord.

Beställ din dryck redan nu så slipper du väntetiden, eller varför inte sätta guldkant på efterfesten med ett exklusivt drinkbord.

Gör din beställning senast den 12 september till Ulrika Lundin, Hotell Södra Berget, på 060-671019 eller  så reserverar Södra Berget ett bord i restaurangen med företagets namn. Är du nyfiken på vad som går att förbeställa? Klicka här för att ladda ned menyn

Informera era gäster om vår app

I biljettmailet finns uppgifter om hur ni kopplar biljetten i vår app. När du kopplar biljetten i appen kan du bland annat se vilka fler som kommer på galan och se vilket bord du ska sitta vid.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta partner@businessawards.se.

Vi ses på Sundsvall Business Awards – varmt välkomna!

Juniorhandelskammaren Sundsvall
www.businessawards.se