Inloggning och information 2023

Hej! Du har registrerats som kontaktperson för ett partnerpaket till Sundsvall Business Awards. Om detta inte stämmer så ber vi dig att omgående kontakta oss via e-post: partner@businessawards.se

Skicka ut dina biljetter så snart som möjligt

Du skickar biljetterna elektroniskt till de gäster du vill bjuda in genom att logga in på www.businessawards.se/kundsidor med uppgifterna nedan.

[inloggning]

Vi är tacksamma om du registrerar dina gäster så snart som möjligt, bland annat för att undvika att samma person får flera biljetter från olika håll. Observera att önskemål om specialkost ska uppdateras på biljetterna senast den 11 september.

Ladda för efterfest – boka bord och dryck för att slippa kö!

Efter galans slut glider vi vidare och fortsätter festen med Södra Bergets loungekoncept. Förbeställ din dryck redan nu om du vill slippa väntetid! Eller varför inte boka ett exklusivt drinkbord så kan du beställa din dryck direkt vid bordet. Gör din beställning senast den 15 september till Ulrika Lundin, Hotell Södra Berget, på 060-671019 eller Är du nyfiken på vad som går att förbeställa? Klicka här för att ladda ned menyn

Informera era gäster om vår app

I biljettmailet finns uppgifter om hur du kopplar biljetten i vår app. När du kopplar biljetten i appen kan du bland annat se vilka fler som kommer på galan och se vilket bord du ska sitta vid.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta partner@businessawards.se.

Vi ses på Sundsvall Business Awards – varmt välkomna!

Juniorhandelskammaren Sundsvall
www.businessawards.se