Inför galan 2023

Välkommen på Sundsvall Business Awards!

Hotel Södra Berget den 21 september klockan 17.00.

Din biljett

Ta med ditt biljettnummer till galan eller koppla din biljett till vår app (App Store eller Android) I år har vi tyvärr stött på tekniska problem med appen som gör att den inte fungerar för vissa Android-telefoner. Kopiera ditt biljett-ID och klistra in det när du kopplar biljetten i appen: [biljettid] eller ladda ner din e-biljett och skanna QR-koden: https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?[biljettid]

Om du har några frågor om din biljett, kontakta i första hand den som har köpt biljetten åt dig.

Vad är det för klädkod?

Sundsvall Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna en klädsel i spannet mellan mörk kostym och smoking eller något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning.

Var ska jag sitta?

Koppla din biljett till vår app så får du redan innan galan veta vilket bord du sitter vid – dessutom kan du se dina kommande bordsgrannar! Sök upp ditt bord innan det är dags att sätta sig, så slipper vi onödiga köer.

När börjar det?

Festen börjar med förmingel klockan 17.00 där vi bjuder på fördrink och snittar, en timme senare startar galan. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid. Mingla och knyt nya affärskontakter på förminglet och fortsätt umgås flera timmar efter galan på efterfesten!

Hur gör jag om jag får förhinder?

Det är som vanligt stort intresse för Sundsvall Business Awards. Om du skulle få förhinder att komma på galan, kontakta direkt den som bjudit in dig och försök tillsammans hitta en ersättare. Vi vill inte ha tomma stolar på galan, så vi är tacksamma om ni kan fylla de platser ni köpt. Vi betalar inte tillbaka några pengar för biljetter som inte används.

Bekanta dig med Årets Nätverkspartner – EKN

Under förminglet har du möjlighet att lära känna EKN, Exportkreditnämnden, och deras regionteam. Anna Långström, regionchef för norra och mellersta Sverige, kommer att inleda förminglet med en kort presentation och berätta om EKN och deras verksamhet för att stötta internationella satsningar.

Här kan du läsa mer om EKN: erbjudande till företag och banker: www.ekn.se

Hur tar jag mig hem från galan?

Låt Sverige Taxi och Taxi Kurir stå för din galatransport till årets Sundsvall Business Awards. Använd bokningskoden ”Business Awards” så är priset 199 kr till och från city och Södra berget. Du har dessutom 30% rabatt på övriga resor under kvällen om du använder samma bokningskod.

Boka på 060-19 90 00 eller 060-15 00 00 eller prata med taxibolagens personal i lobbyn.

Följ oss i sociala medier

Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer och berätta om vad som är på gång inför nästa års gala. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad är att gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Instagram under namnet @sundsvallbusinessawards och #sundsvallbusinessawards

Har du frågor?

Skicka ett mejl till guest@businessawards.se så återkommer vi så snabbt vi kan!

Ett stort tack!

Vi vill också passa på att tacka alla våra partners, som är med och bidrar till att göra galan möjlig år efter år!

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!
Juniorhandelskammaren Sundsvall
https://www.businessawards.se