SBA 2009

För sjunde året i rad så anordnade den ideella föreningen JCI Sundsvall (Sundsvalls Juniorhandelskammare) den rosade och uppskattade näringslivsgalan Sundsvall Business Awards. Torsdagen den 10 september 2009 delades tretton välförtjänta priser ut i Hotell Södra Bergets kongresshall. Detta beskådandes av över 700 åskådare hemmahörande i Sundsvallsregionens näringsliv.

Galan erbjöd en helkväll med prisutdelningar, trerätters middag samt ett axplock ur vår egen regions duktiga kulturutövare. Nytt för i år var att vi startade redan klockan 17.00 med galamingel.

FOTOALBUM:


VIDEOKLIPP:

Se videoklippen på Nyhetskanalen.se


PRESSKLIPP:

Prisregn över unga företagare
SÖDRA BERGET (ST) På torsdagens näringslivsgala var det de unga företagarnas tur att kamma hem priserna. Det mest prestigefulla årets företagare gick till Jonas Olert, NorthBike. Minst lika glada var drakmammorna Lisa Renander och Julia Hamrin som vann två priser.
– Wow, grand slam, utbrast Julia Hamrin.

Tre kan bli årets handlare
SUNDSVALL (ST) Tre butiker har nominerats till utmärkelsen Årets handlare i Sundsvall 2009. På Stan Citybolaget har plockat fram följande kandidater: Apoteket i In-gallerian, Martins Kläder och Lekplaneten. Vinnaren utses på Sundsvall Business Awards den 10 september.

Tävlar om Årets företagare
ST Ekonomi:
”CD böcker med musikgympa för barn – kan det ge utmärkelsen Årets företagare i Sundsvall?”

Tre kan få Miljöäpplet
SUNDSVALL (ST) Tre företag har nominerats till Sundsvalls kommuns miljöpris Miljöäpplet. Martins kläder, SMARTmeny och HSB Mitt. Nomineringen skedde i tisdags i samband med miljönämndens arbetsutskott. Vinnaren kommer att utses på Sundsvall Business Award den 10 september.