Tankarna bakom vår nya visuella identitet

symbolMed den största av glädje vill vi presentera Sundsvall Business Awards nya visuella identitet. Med ett öppet sinne och lite fantasi hittar du en stark sundsvallssymbolik i den nya symbolen.

Sundsvall är format av dess berg och den ringlande Selångersån som skär genom staden. Kombinera det med den historiskt starka industrin och universitetet som banar väg för framtida framgångssagor och du börjar förstå vart vi vill komma.

Kort och gott en symbol som rymmer såväl Sundsvalls vackra yttre som vad staden har varit och kommer att vara. Att du dessutom finner ett S, B och A i formerna är allt annat än en slump.

forklaringsbilder

S-formen hittar vi i en snirklande Selångerså. Sammanfoga den förenklade fabriksformen med konturen av Mittuniver­sitetet och vi har trollat fram ett B. Samtidigt illustrerar A:et våra berg genom en snötäckt bergstopp. Snurra lite på pryl­arna och kläm in dem i en ädelstensinspirerad form för att addera lite gala och glamour. Simsalabim! Staden och galan möts i elegant symbios.

SBA

Loggor

Den nya grafiska profilen har tagits fram av Accidens i samarbete med Juniorhandelskammaren Sundsvall.