Pro & Pro bokade årets första partnerpaket

Tommy YtterströmHallå där, Tommy Ytterström på företaget Pro & Pro, som köpte det första partnerpaketet till årets gala!

Varför vill ni vara vår partner på Sundsvall Business Awards?
Det främsta skälet är att vi på Pro&Pro är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Vårt löfte till kunder, partners, medarbetare och omvärld är ”Makes people and business successful”. Sundsvall Business Awards upplever vi drivs av samma ambition så då är det väldigt naturligt att vara partner. Vi har också en speciell passion för att se yngre människor och nya företag lyckas, vilket vi också upplever finns hos Sundsvall Business Awards och organisationen bakom eventet. Sedan är själva eventet väldigt trevligt och trivsamt samt proffsigt arrangerat vilket så klart bidrar till att vi återkommer.

Har ni varit med tidigare?
Vi har även varit partner 2014 och 2015.

Ni är den första som tecknar ett partnerpaket, varför är det viktigt att redan nu säkra er plats på galan?
Eftersom vi värderar Sundsvall Business Awards högt och det passar in bra med vårt varumärke har galan en plats i vår marknadsplan. Därför är det naturligt att direkt teckna partnerpaketet och boka in datumet i kalendern för oss medarbetare på Pro&Pro.

Berätta lite kort om er affärsidé och vad ni erbjuder era kunder?
Vi är ett konsult- och rådgivningsföretag med ambitionen att tillsammans med våra kunder utveckla organisationer till sin fulla potential vilket innebär en bättre organisation för både kunder, ägare, anställda och samhället. Vi arbetar inom fyra områden:

  • Strategi, utveckla vägen till långsiktig hållbar förnyelse
  • Kundorienterad affärsutveckling, utveckling av lönsamma affärer utifrån kundinsikt
  • Verksamhetsutveckling, analysera och  realisera förändringar i  strukturer och processer för att realisera lagd strategi
  • Ledarskap, utveckling av ledarskap för hållbar framgång och i linje med lagd strategi

Tack för ert stöd och välkomna till galan den 22 september!

Vill du också boka ett partnerpaket och säkra er plats på galan? Nu är det dags att boka!