Köp biljett till årets Sundsvall Business Lunch

Som uppladdning inför Sundsvall Business Awards bjuder vi in till en inspirerande lunch med mingel, prisutdelningar och intressanta föredrag. På lunchscenen syns Cathrine Danin, makroanalytiker Swedbank och Henrik Lundmark, fastighetschef Diös som talar om Sveriges och Sundsvalls utveckling, från globala trender till lokal handelsutveckling.

Nytt för i år är att priset för Årets Entreprenör delas ut på Sundsvall Business Lunch. Årets Entreprenör är någon som ser möjligheter och har en förmåga att förverkliga idéer för nya affärsmöjligheter med nyfikenhet och passion.

Vi kan nu släppa de nominerade till priset:

Mohammad Khanahmadi, Tolkresurs
Tolkresurs startades 2009 av Mohammad Khanahmadi och hans bror. Som en nationell välrenommerad förmedling av tolk- och översättningstjänster har verksamheten skapat många arbetstillfällen i Sundsvall och resten av landet. I det arbetet har Mohammads mod att anamma nya idéer och vilja att hjälpa andra varit starkt bidragande.

Tomas Sjödin, JS Frakt
Tomas Sjödin är andra generationen i familjeföretaget JS Frakt som bedriver åkerirörelse samt utför transporter av gods och försändelser. Tomas har genom stor entreprenörsanda byggt upp en koncern som förutom JS Frakt även innehåller bland annat HAK transport.

Kajsa Lindqvist och Eva Larsson, Din barnmorska
Kajsa och Eva har vågade ta klivet av den trygga vägen och startat eget i form av Din Barnmorska. Som Sundsvalls första privata mödrarvårdscentral har de med stark målmedvetenhet och arbetsglädje fått företaget att växa från en liten spirande idé till ett väl fungerande företag.

Lunchen anordnas på Casino Cosmopol i Sundsvall dagen innan galan, onsdagen den 20 september.

Köp dina biljetter och läs mer på sidan om Sundsvall Business Lunch.