Praktisk information

Välkommen till Stadshuset på Sundsvall Business Awards

Spegelsalen i Stadshuset den 11 november 2021 klockan 17.00.

Din biljett

Du kan med fördel koppla din biljett till vår app, annars tar du med ditt biljettnummer till galan.
Om du har några frågor om din biljett, kontakta i första hand den som har köpt biljetten åt dig.
Ladda ner appen för: App Store eller Android
Kopiera ditt biljett-ID och klistra in det när du kopplar biljetten i appen: [biljettid]
Du kan också ladda ner din e-biljett och skanna QR-koden: https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?[biljettid]

Vad är det för klädkod?

Sundsvall Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna att herrarna befinner sig i spannet mellan mörk kostym och smoking. Damerna bär med fördel något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning.

När börjar det?

Festen börjar med förmingel klockan 17.00 och galan startar en timme senare. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid. Mingla och knyt nya affärskontakter på förminglet och fortsätt umgås flera timmar efter galan på efterfesten!

Var ska jag sitta?

Om du kopplat din biljett till vår SBA-app får du redan innan galan veta vilket bord du sitter vid – dessutom kan du se dina kommande bordsgrannar! Sök upp ditt bord innan det är dags att sätta sig, så slipper vi onödiga köer.

Hur tar jag mig hem från galan?

När det är gala åker man såklart ståndsfullt. Låt Taxi Sundsvall och Taxi Kurir stå för din galatransport. Använd bokningskoden ”Business Awards” för att få galapriser till och från Sundsvalls Business Awards – boka på 060-19 90 00 eller 060-15 00 00.

Eller om jag vill stanna kvar i stan?

Boka stans nyaste hotell med Business Awards-rabatt (gäller 11/11-14/11). Mejla reservations.cl och uppge ”Business Awards” så får du en natt i Standardrum med utsikt –  enkelrum för 1195 kr och dubbelrum för 1395 kr.

Hur gör jag om jag får förhinder?

Det är som vanligt stort intresse för Sundsvall Business Awards. Om du skulle få förhinder att komma på galan, kontakta direkt den som bjudit in dig och försök tillsammans hitta en ersättare. Vi vill inte ha tomma stolar på galan, så vi är tacksamma om ni kan fylla de platser ni köpt. Vi betalar inte tillbaka några pengar för biljetter som inte används.

Följ oss i sociala medier

Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer och berätta om vad som är på gång inför nästa års gala. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad är att gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Instagram under namnet @sundsvallbusinessawards och #sundsvallbusinessawards

Har du frågor?

Skicka ett mejl till guest@businessawards.se så återkommer vi så snabbt vi kan!

Ett stort tack!

Vi vill också passa på att tacka alla våra partners, som är med och bidrar till att göra galan möjlig år efter år!

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!
Juniorhandelskammaren Sundsvall
https://www.businessawards.se