Sundsvall Business Awards > Praktisk information

Praktisk information

Välkommen till Sundsvall Business Awards 2019!

Var och när?

Hotell Södra Berget i Sundsvall den 19 september 2019 klockan 17.00.

Din biljett

Du kan med fördel koppla din biljett till vår SBA-app, annars tar du med ditt biljettnummer till galan.
Om du har några frågor om din biljett, kontakta i första hand den som har köpt biljetten åt dig.
Ladda ner appen för: App Store eller Android
Kopiera ditt biljett-ID och klistra in det när du kopplar biljetten i appen: [biljettid]
Du kan också ladda ner din e-biljett och skanna QR-koden: https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?[biljettid]

Klädkod

Sundsvall Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna att herrarna befinner sig i spannet mellan mörk kostym och smoking. Damerna bär med fördel något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning.

Kom i god tid!

Festen börjar klockan 17.00. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid. Ta chansen att mingla med andra entreprenörer och knyta nya affärskontakter!

Taxi till och från galan

Gästerna till galan kan boka taxi till fast pris 150 kr Centrum-Södra Berget och Södra Berget-Centrum med Sverigetaxi Sundsvall och Taxikurir Sundsvall . Övriga resor sker till deras avtalstaxa. Bokning sker på 060-199000 (Sverigetaxi Sundsvall) eller 060-150000 (Taxikurir Sundsvall) eller via deras appar. Uppe på Södra Berget kommer det också finnas taxivärdar som hjälper till med bokning av taxi.

Hitta ditt bord…

Om du kopplat din biljett till vår SBA-app får du redan innan galan veta vilket bord du sitter vid – dessutom kan du se dina kommande bordsgrannar! Sök upp ditt bord innan det är dags att sätta sig, så slipper vi onödiga köer.

…och stanna på efterfesten!

När galan är slut fortsätter festen flera timmar till! Vill du ha en lite lugnare stämning under efterfesten så får man det i baren 180 grader, där man kan mingla skön musik. Vill du istället röja natten lång så underhåller våra DJ’s oss på dansgolvet!

Twittra och instagramma!

Säg vad du tycker och heja på dina favoritnominerade på #sundsvallbusinessawards

Följ oss i sociala medier

Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer och berätta om vad som är på gång inför nästa års gala. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad är att gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Instagram under namnet @sundsvallbusinessawards

Om du får förhinder

Det är som vanligt stort intresse för Sundsvall Business Awards. Om du skulle få förhinder att komma på galan, kontakta direkt den som bjudit in dig och försök tillsammans hitta en ersättare. Vi vill inte ha tomma stolar på galan, så vi är tacksamma om ni kan fylla de platser ni köpt. Vi betalar inte tillbaka några pengar för biljetter som inte används.

Har du frågor?

Vill du komma i kontakt med någon av oss som jobbar med galan, hittar du rätt kontaktuppgifter här: https://businessawards.se/kontakt/

Ett stort tack!

Vi vill också passa på att tacka alla våra partners, som är med och bidrar till att göra galan möjlig år efter år!

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!
Juniorhandelskammaren Sundsvall
https://www.businessawards.se