Praktisk information

Välkommen på Sundsvall Business Awards!

Hotel Södra Berget den 22 september klockan 17.00.

Din biljett

Ta med ditt biljettnummer till galan eller koppla din biljett till vår app (App Store eller Android)

Kopiera ditt biljett-ID och klistra in det när du kopplar biljetten i appen: [biljettid] eller ladda ner din e-biljett och skanna QR-koden: https://www.businessawards.se/direct/biljett.php?[biljettid]

Om du har några frågor om din biljett, kontakta i första hand den som har köpt biljetten åt dig.

Vad är det för klädkod?

Sundsvall Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna att herrarna befinner sig i spannet mellan mörk kostym och smoking. Damerna bär med fördel något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning.

När börjar det?

Festen börjar med förmingel klockan 17.00 där vi bjuder på fördrink och snittar, en timme senare startar galan. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid. Mingla och knyt nya affärskontakter på förminglet och fortsätt umgås flera timmar efter galan på efterfesten!

Var ska jag sitta?

Koppla din biljett till vår app så får du redan innan galan veta vilket bord du sitter vid – dessutom kan du se dina kommande bordsgrannar! Sök upp ditt bord innan det är dags att sätta sig, så slipper vi onödiga köer.

Stanna kvar på efterfesten – boka bord eller glid in på dansgolvet!

Efter galans slut fortsätter festen med Södra Bergets nya loungekoncept. Boka ett bord för att njuta av livemusik och god dryck, eller glid in direkt på dansgolvet. Boka ditt bord till Ulrika Lundin, Hotell Södra Berget, på 060-671019 eller  så reserverar Södra Berget ett bord i restaurangen med företagets namn.  Är du nyfiken på vad som går att förbeställa? Klicka här för att ladda ned menyn.

Hur tar jag mig hem från galan?

Låt Sverige Taxi och Taxi Kurir stå för din galatransport till årets Sundsvall Business Awards. Använd bokningskoden ”Business Awards” så har ni dessutom galapriser till och från Södra Berget.

Boka på 060-19 90 00 eller 060-15 00 00.

Hur gör jag om jag får förhinder?

Det är som vanligt stort intresse för Sundsvall Business Awards. Om du skulle få förhinder att komma på galan, kontakta direkt den som bjudit in dig och försök tillsammans hitta en ersättare. Vi vill inte ha tomma stolar på galan, så vi är tacksamma om ni kan fylla de platser ni köpt. Vi betalar inte tillbaka några pengar för biljetter som inte används.

Följ oss i sociala medier

Vi vill gärna hålla kontakten med dig, dela med oss av bilder och filmer och berätta om vad som är på gång inför nästa års gala. Det enklaste sättet att hålla dig uppdaterad är att gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Instagram under namnet @sundsvallbusinessawards och #sundsvallbusinessawards

Har du frågor?

Skicka ett mejl till guest@businessawards.se så återkommer vi så snabbt vi kan!

Ett stort tack!

Vi vill också passa på att tacka alla våra partners, som är med och bidrar till att göra galan möjlig år efter år!

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!
Juniorhandelskammaren Sundsvall
https://www.businessawards.se