Sundsvall Business Awards > Praktisk information

Praktisk information

Var och när?

Hotell Södra Berget i Sundsvall den 19 september 2019 klockan 17.00.

Klädkod

Sundsvall Business Awards ser vi som ett tillfälle att få klä sig lite extra fint. Vi ser gärna att herrarna befinner sig i spannet mellan mörk kostym och smoking. Damerna bär med fördel något i stil med en cocktailklänning eller aftonklänning. Läs gärna mer på Wikipedia.

Din biljett

Biljetterna skickas via e-post när den som beställt biljetterna/partnerpaketet registrerar gästerna i webbsystemet. Ta med dig antingen en utskrift av din biljett, eller biljettnumret som du hittar i biljettmailet. Om du har frågor om din biljett, kontakta i första hand den som köpt biljetten åt dig. Det viktigaste är att den som köpt din biljett har koll på vilka han/hon har bjudit.

Kom i god tid!

Festen börjar klockan 17.00. Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid!

Taxi till och från galan

Gästerna till galan kan boka taxi till fast pris 150 kr Centrum-Södra Berget och Södra Berget-Centrum med Sverigetaxi Sundsvall och Taxikurir Sundsvall . Övriga resor sker till deras avtalstaxa. Bokning sker på 060-199000 (Sverigetaxi Sundsvall) eller 060-150000 (Taxikurir Sundsvall) eller via deras appar. Uppe på Södra Berget kommer det också finnas taxivärdar som hjälper till med bokning av taxi.

Hitta ditt bord…

När du anländer får du ett programblad, som även innehåller en deltagarlista. Sök upp ditt namn (alternativt det företag som bjudit in dig) och vilket bort du ska sitta vid. Titta sedan på någon av bordskartorna som finns uppsatta på väggarna, så att du i god tid vet var ditt bord är någonstans. På så sätt slipper vi onödiga köer.

…och stanna på efterfesten!

När galan är slut fortsätter festen flera timmar till! För att undvika för mycket trängsel finns det tre barer, så sök dig gärna längre in i lokalen. Ett ypperligt tillfälle att mingla runt fram till klockan 02.00.

Om du får förhinder

Det är som vanligt stort intresse för Sundsvall Business Awards. Om du skulle få förhinder att komma på galan, kontakta direkt den som bjudit in dig och försök tillsammans hitta en ersättare. Vi vill inte ha tomma stolar på galan, så vi är tacksamma om ni kan fylla de platser ni köpt. Vi betalar inte tillbaka några pengar för biljetter som inte används.

Varmt välkommen till Sundsvall Business Awards!