Årets Entreprenör

Årets Entreprenör tilldelas en person som ser nya infallsvinklar, identifierar möjligheter och har en förmåga att förverkliga idéer. Genom nyfikenhet, passion, envishet, optimism och visionärt tänkande utvecklas nya affärsmöjligheter.

De nominerade 2019 är:

Elin Sjöström
Runt hörnet AB / Voady
Elin har med en imponerande målmedvetenhet etablerat ett antal frisörsalonger i Sverige - men som en sann entreprenör inte stannat där utan just nu lanserar hon den digitala plattformen Voady som möjliggör ökad lönsamhet och förenklar för frisörer i första hand runt om i Sverige.
Niklas Nordlund
Norrlands Hall och kapell & NHK Group AB
Ofta är kombinationen i teamet nyckeln till framgång - men det måste finnas en person med drivkraft som vågar utmana. Niklas Nordlund har genom åren har gjort exakt det för att forma Norrlands Hall och Kapells unika tillväxtresa. Grundarnas beslut att växla in på ett kraftigt tillväxt-spår genom förvärv och samgåenden till att nu vara en nordisk koncern med nästan en halv miljard i omsättning är imponerande.
Mimmi Siezing
Restaurang Vindhem
Att vara entreprenör innebär att alltid våga prova, exakt det präglar Mimmi Siezing som förutom att driva Vindhem framgångsrikt, parallellkört Piren och dessutom testat att utveckla andra säsonger såsom med Sidsjö-stugan. Att växla upp och ner är entreprenörens kännetecken, sommarens satsning på kiosk och glasseria visar att Mimmi:s entreprenörs-låga fortfarande brinner.

Generella kriterier för alla priser:

  • Pristagarna ska komma från Sundsvallsregionen
  • Priserna är öppna för samtliga näringsidkare i Sundsvallsregionen (privata, kommunala, statliga samt föreningar)

Prisvärd: Norrlandsfonden

Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i expansiva företag i Norrland. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Hemsida