Välkommen till SBA 2011!

Imorgon är det dags för årets fest för Sundsvallsregionens näringsliv! Du får detta brev eftersom du har en biljett till årets gala. Nedan finns viktig information som vi ber dig ta del av innan galan!

Din biljett
Ta med dig antingen en utskrift av din biljett, eller biljettnumret.

Klädkod: Kavaj.

Kom på minglet…
Eftersom det är mycket folk som samlas så är vi tacksamma om du kommer till galan i god tid. Minglet börjar klockan 17.00 – passa på och ta chansen att träffa och umgås med alla andra gäster!

…hitta ditt bord…
När du anländer får du ett programblad, som även innehåller en deltagarlista. Sök upp ditt namn och vilket bort du ska sitta vid. Titta sedan på någon av bordkartorna som finns uppsatta i korridoren och i mingellokalen, så att du i god tid vet var ditt bord är någonstans. På så sätt slipper vi onödiga köer. Galan börjar 18.00.

…och stanna på efterfesten!
När galan är slut fortsätter festen flera timmar till! För att undvika för mycket trängsel finns det två barer. Vår DJ kommer att hålla stämningen på topp – missa inte det!

Om du får förhinder
Det är som vanligt stort intresse för Sundsvall Business Awards, och vi har har sedan länge haft en växande kölista. Om du skulle få förhinder att komma på galan är det därför viktigt att du direkt kontaktar den som gav dig biljetten (alternativt, om du köpte biljetten själv, meddelar angelica.westrin@businessawards.se). På så sätt kan vi låta någon annan få din plats.

Busstransport
Det avgår två kostnadsfria bussar från Turistbyrån, Stora torget: klockan 16.45 och 17.30.

Kika på alla nominerade
I centrum för torsdagskvällen är ändå alla de som nominerats till något av de 14 priserna. Titta gärna närmare på alla intressanta personer och företag i förväg. Du hittar hela listan här.

Twittra om Sundsvall Business Awards!
Säg vad du tycker och heja på dina favoritnominerade på #sba2011. Under hela kvällen kommer det att twittras. Kan du inte vara på plats själv kan du alltid följa oss på twitter.

Följ SBA på Facebook!
Vi vill gärna hålla kontakten med dig, och berätta om vad som är på gång inför nästa års SBA. Därför hoppas vi att du vill Gilla vår sida på Facebook.

Vi ses – och åter igen, varmt välkommen!